Hallo! Ik ben Alexandra.

Het is mijn passie om zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de voordelen van een yoga-lifestyle en de universele principes van de Chinese Geneeskunde. En dat voor ieder op een passende manier. Omdat jij het verdient om je  goed te voelen en de energie te hebben om mooie dingen te ondernemen in je leven.

Zelf ben ik graag buiten, je vindt me op mijn racefiets, mountainbike, hardlopend of zwemmend. Als het winter is sta ik graag op mijn snowboard in de bergen. Omdat de natuur zoveel energie geeft en een positieve impact heeft op de rust in je brein. 

In 2018 heb ik meegedaan aan start2tri en heb ik mijn eerste 1/8 triathlon volbracht. Dit heeft allemaal geleidt tot  mijn eerste halve Triathlon in 2021, die heb ik  gedaan op Mallorca. Dat was magisch! 

Yogateacher

Sinds 2014 ben ik gecertificeerd yogateacher. Doordat ik mezelf in meerdere stijlen heb bekwaamd blijft het super interessant om me te blijven verdiepen.  Het is een lifetime journey….. je bent nooit uitgeleerd.  Daarnaast blijft het fascinerend wat de ademhalingstechnieken, meditatie en de verschillende houdingen (zowel Yin als in Vinyasa) opleveren voor iedereen. Graag deel ik wat ik weet in mijn lessen, online trainingen, workshops, coachingssessies en retreats. Vooral door te laten ervaren. 

Acupuncturist

Sinds 2021 ben ik afgestudeerd acupuncturist. Ook voor dit vakgebied blijf ik me verdiepen en blijf ik leren. In dit vakgebied kan ik echt een diepgaande en ondersteunende bijdrage leveren aan het verbeteren van de energie van mensen. 

Ik combineer mijn verschillende passies om het beste uit mezelf te halen. Dat deel ik graag met je, zodat jij ook de kracht in jezelf kan ervaren. Nu ben jij aan zet! Aarzel niet om contact op te nemen als je ergens mee zit. 

Lieve energieke groet✨

Alexandra

Zhong

De opleidingen voor acupunctuur en voeding heb ik gevolgd bij Qing Bai Academy. Doordat deze opleiding leidt tot een volledig gecertifieerd beroepsdiploma kon ik me ook inschrijven bij Zhong, dat is de formeel erkende beroepsvereniging. Hierdoor komen mijn behandelingen in aanmerking voor vergoedingen uit een eventuele aanvullende zorgverzekering. 

In de vier jaar durende opleiding heb ik me verdiept in de Chinese filosofie rondom gezondheid en ziekte. Dat adem en voeding daarbij cruciale elementen zijn werd nog duidelijker. Deze kennis kan ik heel mooi aanvullen met de kennis uit de yogafilosofie. Dit leidt tot integraal advies en een holisitische aanpak. 

Mijn yoga opleidingen heb ik  gevolgd bij Johan Noorloos van De Nieuwe Yoga School in Amsterdam. Ik heb zowel de 200 uur yin yoga opleiding als de 300 uur vinyasa flow yoga opleiding gevolgd. Nog regelmatig volg ik verdiepingsstudies. Zo heb ik ook 200 uur verdieping gevolgd in de vinyasa flow. 

Door deze twee uiteenlopende stijlen te combineren kan ik op een holistische verschillende programma’s maken. Zodat voor iedere groep mensen de yoga passend is bij de behoeften en wensen.

Super dankbaar! Namaste!